Christianshavns Baadelaug blev stiftet i 16. maj 1976. I den idylliske og meget besøgte del af Christians Havns kanal ligger klubbens medlemmers både. Vi er ca. 100 medlemmer der sammen mødes til fester og generalforsamlinger og holder klubbens mange aktiviteter i gang.

 

Bådpladser: Bådpladser opslås i klubbladet/nyhedsbrev og på vores hjemmeside. Ansøgning til bestyrelsen og tildeles efter anciennitet og bådtype.

 

Vi optager desværre ikke nye medlemmer til vores båd- eller kajakafdeling, da vi desværre ikke har mulighed for at kunne tilbyde nye medlemmer en båd- eller kajak plads inden for en overskuelig årrække. Vi beklager  meget.                       .

Klubben er medlem af Dansk Sejlunion(DS) og Østersøkredsen i DS, samt i Frihavnsordningen. Se: www.skivesoesportshavn.dk/frihavnsordningen

 

 

 

 

 

Gæster

Foreningen har flere gæstepladser. Her er der mulighed for at leje en vinterplads,

kontakt kajformand for priser og pladser.

Broerne over kanalen

Det sidste vedr. vores broer er: Brofagene ved

Trandgraven og Proviantbroen  er nu på plads. Nu mangler Inderhavnsbroen fra Nyhavn til Krøyers Plads. Så må vi se om vi kan leve med kommunens  forslag til åbningstider.

Kontakt Baadelauget

Christianshavns

Baadelaug Formand Sven Erik Brockdorff

Telefon 30442440

seb@city.dk

Christianshavns Baadelaug er stiftet i 1976 og er hjemmehørende i Københavns Kommune. Klubben råder over ca. 50 kajpladser fordelt på 3 områder i Christianshavns kanal. Hvert område er selvadministrerende. Christianshavns Bådelaug er medlem af Dansk Sejlunion; Østersøkredsen. Christianshavns Baadelaug er tilsluttet Frihavnsordningen. Den daglige ledelse af klubben varetages af klubbens bestyrelse. Administration af kajområderne administreres af den enkelte kajformand. Klubben har postadresse. Overgaden oven Vandet 98, Z