Christianshavns Baadelaug blev stiftet i 16. maj 1976. I den idylliske og meget besøgte del af Christians Havns kanal ligger klubbens medlemmers både. Vi er ca. 100 medlemmer der sammen mødes til fester og generalforsamlinger og holder klubbens mange aktiviteter i gang.

Bådpladser: Bådpladser opslås i klubbladet/nyhedsbrev og på vores hjemmeside. Ansøgning til bestyrelsen og tildeles efter anciennitet og bådtype.

Indmeldelse: Indmeldelse i CB koster kr. 1.000,00 og medlemskab koster kr. 500,00 årligt. Beløbene indbetales på Giro 01>  + 9030085. Alle over 18 år kan søge om optagelse.

Ansøgningsblanket kan hentes klik her.

Klubben er medlem af Dansk Sejlunion(DS) og Østersøkredsen i DS, samt i Frihavnsordningen. Se: www.skivesoesportshavn.dk/frihavnsordningen

Gæster

Foreningen har flere gæstepladser. Her er der mulighed for at leje en vinterplads,

kontakt kajformand for priser og pladser.

Broerne over kanalen

Det sidste vedr. vores broer er: Brofagene ved

Trandgraven og Proviantbroen  er nu på plads. Nu mangler Inderhavnsbroen fra Nyhavn til Krøyers Plads. Så må vi se om vi kan leve med kommunens  forslag til åbningstider.

Kontakt Baadelauget

Christianshavns

Baadelaug Formand Sven Erik Brockdorff

seb@city.dk